Vacature: wij zoeken 2 medewerkers onderhoud oefencentra

Waarom?

Het zal de mensen die op onze oefenlocaties in Wijster en Zuidbroek komen niet zijn ontgaan: er komen veel korpsen oefenen waardoor onze oefenobjecten en het materieel continue in gebruik zijn. Daarnaast hebben we op de locatie in Wijster een perceel grond aangekocht dat ook ingericht wordt als oefenlocatie en waar een nieuwe huisvesting voor kantoren en kantine op komt te staan.

Door deze toegenomen drukte en de uitbreiding van de locatie in Wijster is er binnen ons bedrijf ruimte voor 2 medewerkers onderhoud oefencentra voor elk 36 uur per week. De werkdagen zijn in principe van maandag t.m. vrijdag. Incidenteel kan het voorkomen dat er op een zaterdag een beroep op je wordt gedaan. Inroostering vindt dan altijd plaats in onderling overleg.

Waar willen we je voor inzetten?

Als medewerker onderhoud oefencentra ben je – binnen het team onderhoud – verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse onderhoudswerkzaamheden en je bent ondersteunend aan de Beheerder van Dienst m.b.t. het ensceneren van de oefensituaties in Wijster en Zuidbroek.

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar mensen met minimaal VMBO werk- en denkniveau. Verder moet je beschikken over:

  • Algemene kennis van onderhoudswerkzaamheden en technisch inzicht
  • Kennis van lassen, elektra (met name laagspanning), timmer- en metselwerkzaamheden
  • Kennis van apparatuur op de oefencentra

 

Het is een pré als je beschikt over:

  • Een geldig VCA certificaat, een heftruckcertificaat, een certificaat onderhoud ademlucht niveau 2 of 3
  • Een vrachtwagenrijbewijs

Als je (één van) deze niet hebt, dan moet je bereid zijn om deze te behalen.

Een relatie met de brandweer van één van de Noordelijke Veiligheidsregio’s strekt ook tot aanbeveling.

 

Verder vragen we van jou dat je:

  • Klantvriendelijk bent en open communiceert
  • Kunt werken in een team, waarin je zelfstandig je taak/taken uitvoert
  • Goed problemen kunt oplossen
  • Je bewust bent van je omgeving en goed oog hebt voor veiligheidsrisico’s
  • Stressbestendig, flexibel en accuraat bent

Wat krijg je er voor terug?

We bieden je een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden en 1 dag, met een proeftijd van 1 maand. Afhankelijk van de ontwikkelingen zal daarna worden gekeken of deze wordt verlengd. Inschaling vindt plaats in schaal 5 van de CAR-UWO (voor een 36 urige werkweek maximaal € 2.535,00 (bruto)).

Procedure en informatie

Als je naar aanleiding van deze vacature vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Harold Beijering (coördinator beheer, logistiek en inkoop). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-22122810 of per mail via harold.beijering@bon-holding.nl 

Jouw sollicitatie/motivatiebrief en CV kun je sturen aan Hielke Fictorie – adviseur P&O van BON-Holding B.V. (hielke.fictorie@bon-holding.nl). De sluitingsdatum is vastgesteld op 17 juli 2017. In verband met de vakantieperiode zullen individuele afspraken worden gemaakt voor de sollicitatiegesprekken. Het spreekt voor zich dat we vertrouwelijk zullen omgaan met jouw sollicitatie.